معیارهایی که برای انتخاب یک کارگزاری بورس باید در نظر بگیرید.

وقتی شما آماده ورود به بازار سرمایه شدید، مم به انتخاب یک کارگزاری بورسی هستید. درست شبیه به مواقعی که می‌خواهید خانه یا ماشین بخرید. شما خانه موردنظر خود را یافته‌اید و با فروشنده هم به توافق رسیده‌اید. لازم است به دفتر مشاوره املاک مراجعه کنید تا روال قانونی خرید و انتقال مالکیت به‌درستی انجام گیرد. به همین شکل، برای سرمایه گذاری در سهام، نخست شما تحقیقات لازم را در مورد سهام شرکت های مختلف انجام می‌دهید و پس از انتخاب سهم موردنظر، برای خرید آن به یک کارگزاری بورس مراجعه می‌کنید تا فرآیند خرید از طریق آن صورت گیرد. در این مقاله آنچه شما برای سرمایه گذاری در بورس در ارتباط با کارگزارتان نیاز دارید، به شما آموزش می‌دهیم.

نقش شرکت کارگزاری بورس چیست؟

کارگزاری بورس نقش واسطه خریدوفروش سهام بین سرمایه گذاران را ایفا می‌کند. در آغاز کار شما تمایل دارید سهام شرکت الف را بخرید. در این مرحله به شرکت کارگزاری مراجعه می‌کنید، فرم‌های ابتدایی نظیر فرم دریافت کد سهامداری را پر می‌کنید و سپس از کارگزاری می‌خواهید سهم شرکت الف را برای شما بخرد.

نکته: کد سهامداری یک شناسه اختصاصی برای سرمایه گذاران است که از سه حرف اول نام خانوادگی شما و یک عدد پنج‌رقمی تشکیل می‌شود و منحصربه‌فرد است. برای مثال کد سهامداری سهیل صمیمی عبارت است از: صمی ۴۵۹۶۸

یا اقتصاد را بفهمید یا برای همیشه با بورس خداحافظی کنید

هنگام فروش سهم شرکت الف نیز همین روند تکرار می‌شود، یعنی شما با مراجعه به شرکت کارگزاری بورس دستور فروش سهم خود را می‌دهید.

همچنین پیشنهاد میکنم سایت کارگزاری بورس باشگاه را فراموش نکنید !

شرکت کارگزاری از این خریدوفروش چه نفعی می‌برد؟

برای هر سفارش خرید یا فروش شما موظف به پرداخت مبلغی بابت کارمزد شرکت کارگزاری بورس و همین‌طور کارمزد سازمان بورس و شرکت های وابسته هستید. مقدار کارمزد مربوط به خرید سهام ۰٫۴۸۶% است و مقدار کارمزد مربوط به فروش سهام ۱٫۰۲۹% است؛ یعنی مجموعاً برای خرید و سپس فروش سهم الف مبلغ ۱٫۵۱۵% کارمزد پرداخت می‌کنید که از این مقدار ۰٫۸% به شرکت کارگزاری، ۰٫۵% مالیات فروش و مابقی به شرکت بورس و شرکت های وابسته تعلق می‌گیرد؛ بنابراین با توجه به اینکه مالیات فقط هنگم فروش سهم از فروشنده دریافت می‌شود، از فروش بی‌دلیل سهام خود بپرهیزید.

خریدوفروش سهام از چه راه‌هایی ممکن است؟

برای خرید و فروش سهام لازم به مراجعه حضوری به شرکت کارگزاری نیست. بلکه می‌توانید با کارگزاریتان تماس بگیرید و دستور خرید خود را تلفنی به او اطلاع دهید. همچنین تقریباً همه کارگزاری سیستم خرید و فروش آنلاین خود را راه‌اندازی کرده‌اند و به مشتریان خود این امکان را می‌دهند تا به‌صورت اینترنتی دستور خریدوفروش سهام را به کارگزاری اعلام کنند.

شرکت کارگزاری بورس خود را چطور انتخاب کنید؟

انتخاب کارگزاری هم مثل انتخاب کفش است. همه ما کفشی را انتخاب می‌کنیم که پایمان در آن راحت باشد. در انتخاب کارگزاری نیز همین‌طور عمل کنید. ترجیحاً به وب سایت چندین کارگزاری مراجعه کنید و ببینید چه خدماتی را ارائه می‌کنند، آدرس دفاتر نمایندگی آن‌ها کجاست، متأسفانه شرکت های کارگزاری در وب سایتشان از مجموعه جملات کلیشه‌ای استفاده کرده‌اند که کمتر می‌تواند به شما کمک کند. بهتر است از سرمایه‌گذاران دیگر در مورد تجربه شخصی‌شان در ارتباط با کارگزاری ها بپرسید، آیا از خدمات کارگزاری بورس خود راضی هستند؟ چه خدمات اضافی به مشتریان خود ارائه می‌کنند؟ همچنین می‌توانید با چندین کارگزاری تماس بگیرید و با مسئولین فروش آن‌ها چنددقیقه‌ای صحبت کنید. درنهایت نسبت به هرکدام حس بهتری داشتید، همان را انتخاب کنید.


طناز

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کارگزاری ,شرکت ,بورس ,سهام ,مراجعه ,کارمزد ,کارگزاری بورس ,شرکت کارگزاری ,برای خرید ,خریدوفروش سهام ,برای سرمایه ,مقدار کارمزد مربوط ,برای سرمایه گذاری
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

server دیزل ژنراتور؛ قیمت دیزل ژنراتور ؛ اجزای دیزل ژنراتور پیاده رو مقالات سئو Amber شرکت دیوارپوش اُراکو گروه فرهنگي تبليغي صبح بهترین کودک ترجمه روان انگلیسی دبستان هاتف شهرکیان